11 Nisan 2014 Cuma

6 Baklava

İşte en zor antrenmanlardan biri, bırakın 6 baklavayı karın kası çıkarmak bir çok kişi için hayal durumundadır, çünkü karın kası çıkarmak için ilk önce mutfağın baştan sona düzenlenmesi, eline kağıt kalem alıp bütün beslenme düzeninin yeniden gözden geçirilmesi ve sağlam bir irade gerekir. Eğer genetiğiniz karın kasları için yatkınsa şansılısınız demektir. Gerçekten etrafımda gördüğüm bazı kişiler doğru düzgün karın çalışması yapmamasına rağmen belirgin bir şekilde kaslara sahip olabiliyorlar. Bu kişiler doğuştan şanslı oluyor bu konuda. Ama bizim elimizde de başka bir şans var irademiz ve vazgeçmememiz. Çalıştığımız ve hayatımızı bir düzene oturttuğumuz takdir de her ne kadar genetiğimiz veya anotomimiz her ne derseniz yatkın olmasa da bunu çalışmalarımız neticesinde elde edebiliriz.


İlk önce kendimize bir program çıkarmamız gerekecek, eğer bir çalışma planınız yoksa konumuza göz atınız. Daha sonra iyi bir beslenme programı gerekiyor ve hayatımızda tatlılardan ve abur cuburdan feregat etmemiz gerekecek. Buraya geldiğimiz noktada vardığımız sonuç sanırım, kendimize ayırabileceğimiz yeterli bir zaman dilimi, yeterli bir sabır ve aynı zamanda azim gerekecektir.

Altı baklava yapmak için evde yapacağımız hareketler her ne kadar yetersiz kalacaksa da bunu bir spor salonuna yazılarak ve orada ki aletler yardımıyla girebilirsiniz. Ancak spor salonuna yazılacak imkanınız olmayabilir işte burada yukarıda okumanızı önerdiğim konuda evde de çok belirgin ve sizin azminize bağlı olarak çok iyi sonuçlar alabileceğiniz bir egzersiz programı paylaştım.

Karın kası gelişimine göre düzenleyeceğiniz beslenme programında yağ yakımına çok önem vermeniz gerekmektedir. Aynı zamanda bana göre karın kaslarının daha kolay çıkması için kardiyo çalışması da olmazsa olmazlardandır. Çünkü karın kaslarının gözükmemesinin en büyük sebebi göbeğinizde birikmiş yağ tabakasının altında saklanıyor olmasıdır. Her ne kadar zorlayıcı olsa da Bu yağlardan kurtulduğunuz takdirde karın kaslarınız çok görünür olacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder